Op vrijdagavond 30 november nodigen wij u uit om te komen schaterlachen met optredens van 2 fantastische talentvolle en enorm grappige theater groepen. We starten met het optreden van energieke finalisten van het Leids Cabaret Festival 2017: Jeroens-clan. Na de pauze treden Anne & Lisa voor u op met hun absurdistische theatervoorstelling.

Zaal open 19.45uur – Aanvang 20.15uur

Anne en Lisa kennen elkaar van de Dutch Academy of Performing Arts en studeerden af op de Koningstheateracademie met een cabaretvoorstelling in 2017. De Jury: “Anne en Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken. Op het moment dat ze opkomen zijn we blij dat ze er zijn”. Vanaf begin 2019 gaat dit duo de Nederlandse theaters in met hun avondvullende absurdistische voorstelling ‘Weltschmerz’. Wees er dus bij om al op 30 november een deel van deze innemende en hilarische voorstelling mee te maken in ons eigen Tonden!

Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram, Jip en Matthias die elkaar vanaf de brugklas al kennen. Ze brengen enorm grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen. Met hun tomeloze energie en hilarische stijl is het lastig jezelf in plooi te houden. In het seizoen 2016-2017 behaalden ze de finale van het Leids Cabaret Festival, nu op 30 november staan ze op ons eigen podium!

Kaartje kopen